Vervolgcursus I

Cursus uitleg

Na de basiscursus kunt u natuurlijk thuis zelfstandig blijven oefenen maar u kunt er ook voor kiezen om het geleerde te onderhouden door middel van een vervolgcursus. En dit laatste raden wij ten zeerste aan. Want in de basiscursus heeft u wel de basis gelegd voor een gehoorzame hond maar is het nog geen vaste gewoonte van de hond geworden. Dus zult u alles moeten blijven herhalen en onderhouden. 

Wat is er nou leuker dan met gelijkgestemde zielen in een groep te zitten waar iedereen tegen dezelfde dingen aanloopt. Maar misschien ook gewoon omdat u het leuk vindt om met uw hond verder te trainen omdat u het zo leuk vindt of omdat uw hond het enorm fijn vindt om samen met zijn/haar baas aan het werk te zijn. Of wellicht omdat u het nodig heeft om een ´stok achter de deur te hebben´ en u net dat zetje krijgt om thuis ook daadwerkelijk te blijven trainen. Het verder trainen met uw hond heeft namelijk ook het voordeel dat je als het ware verplicht wordt consequent met de hond om te blijven gaan waardoor het eerder behaalde resultaat niet wegebt, hoe zonde zou dat zijn. 

Deze cursus is ook bedoeld voor mensen die willen doorstromen naar één van de andere hondensporten (Dogfrisbee workshop/Behendigheid/Balanscursus enz.). 

Naast een verdieping en verbetering van het reeds geleerde, (dus de puntjes op de i!), komen er ook nieuwe oefeningen aan bod. 

Wanneer kunt u meegaan doen met de vervolgcursus I > na het volgen van de basiscursus. 

Cursus uitleg

Duur 

10 lessen 1x per week 

 

Wanneer

Op de dinsdagavond 

Kan evt. bij voldoende animo op de zaterdag 

 

Kosten 

Vervolgcursus 1 € 135,- 

Vervolgcursus 2 € 135,- 

Als u zich meteen voor alle 2 de cursussen inschrijft en betaald dan zijn de kosten € 250,-  

Wilt u uw hond aanmelden voor een van onze cursussen? Dat kan!