Gedragsspreekuur

Wilt u uw hond aanmelden voor een van onze cursussen? Dat kan!

Cursus uitleg

Heeft u een specifiek probleem met uw hond (denk hierbij aan uitvallen naar andere honden, najagen auto´s, verlatingsangst enz.) of wilt u gewoon een persoonlijk gesprek of advies over het gedrag en opvoeding van uw hond dan kunt u bij ons terecht voor een gedragsspreekuur. 

Het spreekuur is bedoeld om een duidelijk beeld te krijgen van het gedrag van uw hond, de persoonlijke wensen i.v.m. de opvoeding van uw hond en zijn behoeftes en hoe u dit het beste kunt begeleiden. Een spreekuur bevat een gedragsanalyse en een uitgebreid gesprek. 

Op basis van dit spreekuur geven wij u advies over het gedrag van uw hond en hoe u daarmee om moet gaan. Ook kan het zijn dat wij u doorverwijzen naar een dierenarts, de basiscursus, privé training of interne training. 

Ook vóór de aanschaf van uw hond kan zo´n gesprek verhelderend werken. U zit misschien met vragen zoals voor welk ras u zou willen gaan, hoe u de juiste pup/hond kiest, waar u op moet letten bij de fokker enz. 

Praktisch

Het spreekuur kan plaatsvinden op de hondenschool maar ook bij u thuis al naar gelang de situatie is en waar uw hond het gedrag vertoond. Het spreekuur is enkel op afspraak. 

Kenmerken 

  • hondvriendelijk 
  • in alle rust kunt u alles bespreken 
  • professionele begeleiding 
  • op afspraak  
  • opvoedingsadvies 

Informatie

Duur 

1 à 1,5 uur 

 

Wanneer 

Doordeweekse dagen in overleg 

 

Kosten 

Op school € 99,- 

Aan huis   € 130,-  

Aan huis km vergoeding € 0,40 per km en evt.de reistijd mocht het te ver uit de regio liggen 

Voor ex-cursisten zijn de kosten op school € 85,- 

Wilt u uw hond aanmelden voor een van onze cursussen? Dat kan!