Terrascursus

Cursus uitleg

De terrascursus > ´In je sas met je hond op het terras´ is (naast dat dit toch wel een geweldige naam is) een leuke cursus waarbij we met de honden om de paar weken op woensdag of een andere middag op pad gaan. 

We trainen op een, hoe kan het ook anders, een terras maar ook in een winkelcentrum, in de buurt van andere dieren, op de markt, een tuincentrum of wat er ook maar op ons pad komt. 

We trainen gehoorzaamheidsoefeningen maar gewoon ook hoe om te gaan met onverwachte situaties in het dagelijks leven. Dus ook wat er zoals tijdens het trainen op ons pad komt. Op het terras mag de hond rustig blijven liggen, op de markt mag de hond niet opdringerig zijn naar andere mensen enz. 

We trainen dus nooit op de hondenschool maar op een van tevoren bekendgemaakte locatie. Deze locaties zijn in de omgeving van Groesbeek, Mook, Molenhoek, Malden, Nijmegen en Beek. 

Informatie

Duur 

5 lessen in 10/15 weken 

Wanneer 

Op woensdagmiddag of evt. andere middag 

Waar 

Op locatie > terras, markt, stad enz. 

Voor wie 

Honden die bij ons minimaal de vervolgcursus 1 hebben doorlopen 

Kosten 

€87,50,- in een groep (max.6 personen) 

Kan evt. ook individueel als privéles gegeven worden dan is het € 70,- per les van 1 uur 

Dit is inclusief een kopje koffie of thee als we op het terras aan het oefenen zijn. Eventuele verdere kosten (mochten jullie willen shoppen tijdens het oefenen) zijn voor eigen rekening. 

Wilt u uw hond aanmelden voor een van onze cursussen? Dat kan!