Basiscursus

Cursus uitleg

Deze cursus is een hele intensieve cursus en bij uitstek DE hondencursus van onze hondenschool die niet voor niets > Leren samenwerken heet! 

In een relatief korte periode van 4 of 6 weken (er kan hiervoor niet gekozen worden dit ligt ad planning) gaat u lekker met uw hond aan de slag voor een snel maar goed resultaat.  

Omdat wij het zo ontzettend belangrijk vinden dat iedereen zijn/haar hond leert te begrijpen geven wij in deze cursus uitgebreide theorielessen zodat iedereen inzicht krijgt in het gedrag van zijn/haar hond en zo werken we aan een fijne(re) relatie tussen baas en hond. Wij gaan ervan uit dat een hond goed trainen en opvoeden alleen kan als u beschikt over de goede kennis van hondengedrag en inzicht hierin krijgt en daarom vertellen wij u hier graag over, ondersteunen dit met filmpjes, krijgt u oplossingen aangereikt en doen wij daarnaast alle oefeningen voor met onze honden. Dan kunt u zelf lekker aan de slag tijdens de praktijklessen zodat u en uw hond echt gaan samenwerken en zo ook samen een team gaan voren. 

Oefeningen die o.a. aan bod komen zijn: aandacht hebben voor de baas, zit, wacht, hierkomen, af en blijf. 

Daarnaast kan er ook extra aandacht gegeven worden aan evt. probleemgevend gedrag van uw hond zoals bijvoorbeeld: uitvallen aan de lijn, agressie naar mensen, weglopen, trekken aan de lijn enz. Wij hebben ruime ervaring met honden die probleemgedrag vertonen en helpen u graag! Bij ernstig probleemgedrag kunt u beter voor een gedragsspreekuur gaan of privélessen, raadpleeg ons hierover. Volgt u bij ons een cursus en wilt u daarnaast toch graag een spreekuur dan krijgt u 25% korting op het spreekuur. 

De basiscursus is voor honden vanaf 12 weken oud t/m ….. jaar (alle leeftijden zijn welkom!). Ook alle hondenrassen zijn welkom op onze hondenschool! 

Ter afsluiting van de gehoorzaamheidslessen vindt er een examen/eindtest plaats. Wanneer u hiervoor slaagt neemt u een mooi certificaat in ontvangst waarmee u kunt doorstromen naar de vervolgcursus. Wanneer u alle lessen gevolgd hebt maar het examen niet gelukt is mag u op onze kosten de praktijklessen van de basiscursus opnieuw volgen, niets te verliezen dus! 

Informatie

Duur
4 of 6 weken (er kan niet gekozen worden, dit ligt aan de planning)

 

Wanneer
4 weken cursus op de maandag- en donderdagavond en de zaterdagmorgen/begin middag
6 weken cursus op de maandagavond en zaterdagmorgen/begin middag

 

Wat krijg je
4 theorielessen van 1,5 uur
6 praktijklessen
Clicker
Band met je hond

 

Voor wie
Hondjes vanaf 12 weken t/m….jaar
Alle hondenrassen zijn welkom

 

Kosten
€ 199,50

basiscursus
Wilt u uw hond aanmelden voor een van onze cursussen? Dat kan!