Interne training

Cursus uitleg

Heeft u een hond die u bij ons voor een bepaalde tijd intern wilt laten trainen dan kan dat. De hond komt dan bij ons in huis en er wordt elke dag getraind. Uiteraard wordt er eerst besproken wat u graag zou willen dat uw hond leert, hoeveel tijd wij denken hiervoor nodig te hebben en of de doelen die u stelt 
überhaupt haalbaar zijn.  

Deze interne training kan voor pups of jonge honden zijn maar ook voor die honden die geen zelfbeheersing kennen en overenthousiast zijn, honden die niet zindelijk zijn, die last hebben van rangordeproblemen in huis of honden die gewoon eventjes geen zin hebben om te luisteren. 

Let wel op > omdat uw hond bij ons in huis komt en tussen onze honden en onze katten inzit trainen wij geen honden die agressie inzetten naar andere dieren. 

Wanneer uw hond weer bij u thuis komt is het natuurlijk fijn om te weten hoe u moet reageren en hoe u de training voortzet om zo het juiste gedrag in stand te houden. Uiteraard helpen wij u hier ook bij en geven wij nog 2x een privéles op de hondenschool om ervoor te zorgen dat u precies weet wat te doen. IN deze 2 lessen kunt u natuurlijk ook nog met uw vragen terecht of problemen waar u tegenaan loopt. Wij zullen ons uiterste best doen om tot de beste resultaten te komen maar we kunnen geen toezeggingen doen over de gestelde doelen. Dit ligt echt aan het karakter van de hond en hoe u er verder thuis mee omgaat. Daarom zijn die 2 privélessen ook zo belangrijk om te volgen bij ons. We proberen zeker wel een realistisch beeld te geven over wat we denken te bereiken met uw hond en als we bij voorbaat al denken dat het absoluut niet gaat lukken dan zullen wij dit ook zeker aangeven.  

Vraag bij interesse naar de mogelijkheden. We doen altijd 1 interne training en een enkele keer kunnen we er nog 1 aannemen maar dat ligt eraan wat er precies getraind moet worden. Mocht u twijfelen over de beschikbaarheid mail of app ons dan even. 

Informatie

Kosten  

 € 65,- dag 

Hoelang 

Minimale periode van 3 aaneengesloten weken 

Inbegrepen 

2 privélessen met de baasjes na de interne trainingsperiode 

interne-training
Wilt u uw hond aanmelden voor een van onze cursussen? Dat kan!