Funcursus

Cursus uitleg

Deze cursus is voor mensen die het zo ontzettend leuk vinden om spelenderwijs verder met hun hond te trainen. We noemen deze cursus niet voor niets ook vaak > de Sport en Spel cursus. 

In deze Funcursus beginnen we altijd met een warming up qua gehoorzaamheidsoefeningen en gaan we daarna op een leuke en sportieve manier aan de slag met onze honden. 

Denk hierbij aan een evt. levend boter/kaas/eieren spel, het ´zwaailichtjesspel´, de ´hondendans´ rond de behendigheidstoestellen, synchroon oefeningen doen, de ballonnen/appelrace, snoepjes duiken in het hondenzwembad, de stoelen/hoepeldans enz. Enz. enz. Niets is té gek!! 

Kortom: een geweldig leuke ´doe´ cursus waar je nog meer leert om samen te werken met je hond op een leuke en ongedwongen manier om zo een nog betere binding samen te krijgen. En daar doen we het toch allemaal voor!?! Alle aanhang van de deelnemers mogen lekker op het veld gaan zitten om alles goed te kunnen volgen maar ook om te supporten want het is vaak hilarisch wat er allemaal gebeurd op het veld. 

De lessen duren 50 min en je mag zelf meenemen > een handdoek voor de hond (en voor jullie zelf), eetlepel, lekkere snoepjes voor de hond én een zonnig humeur! 

Let op > bij het evt. opbouwen/afbreken van bijv. een parcours mag iedereen meehelpen zodat we op tijd beginnen en klaar zijn. 

Informatie

Duur 

5 weken 1 les per week 

 

Wanneer 

Zaterdagmiddag 

 

Voor wie 

De honden die de vervolgcursus 1 goed hebben afgerond 

 

Kosten 

€75,- 

funcursus-min
Wilt u uw hond aanmelden voor een van onze cursussen? Dat kan!